Takskottning

Vi har takskottning i hela Sverige
Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Takskottning Stockholm

Välkommen till Takskottning Direkt!

När snön lägger sig på Stockholms hustak blir vinterstämningen enorm. Ett vitt bomullstäcke är mycket vackert och ger karaktär åt helhetsbilden av huvudstaden. Tyvärr finns det dock en baksida med denna vackra nederbörd. Vikten.

Snö väger mer än vad man tror. Den vårsnö som är i avsmältningens period kan väga upp till 400 kg/m³ och detta kan innebära extrema belastningar för ditt tak. Vad som även tillkommer är hängande och i värsta fall fallande istappar och isblock som fotgängare riskerar att utsättas för. Men problem är till för att lösas – nu med hjälp av Takskottning Direkt.

Takskottning Direkt tillhandahåller takskottnings service av högsta kvalitet. Vi har utbildade och erfarna takskottare som kvickt är på plats, och verkställer ett utomordentligt arbete. Med Takskottning Direkt kan du känna att du får sova lugnt om nätterna, och inte behöva oroa dig för ett inrasat tak på din fastighet. Vi ser till att du får god service där vi på ett snabbt, effektiv och professionellt sätt skottar taket från  snö.

Boka en takskottning från Takskottning Direkt redan idag!